Onze camping

Onze camping biedt een heerlijke ontsnapping aan de dagelijkse drukte, omgeven door prachtige natuurlijke schoonheid. Met ruime staanplaatsen en moderne voorzieningen zorgen wij ervoor dat je verblijf comfortabel en ontspannen is.

Of je nu kiest voor een rustige dag op de camping of een actieve verkenning van de omgeving, op Camping Bomhofshoeve vind je alles voor een memorabele kampeerervaring.

6G0A4034

Onze camping is gelegen op de Veluwe en is omringd met groene weilanden. We hebben plaats voor caravans, campers en tenten. Onze grootste weide biedt 7 staanplaatsen. In het midden van deze weide ligt een Jeu de Boules baan. 

Wij hebben 1 staanplaats gereserveerd voor onze verhuurcaravan. Op iedere campingplek is de mogelijkheid aanwezig om gebruik te maken van 6 ampère stroom via een euro elektrische aansluiting.

Voor een impressie zie onze plattegrond.

6G0A4070

Parkeergelegenheid rondom de camping is ruim en alle parkeerplaatsen zijn verhard en verlicht, net als de campingvelden en het erf. Voor de kinderen zijn er schommels, zandbakken, een wip-wap en een trampoline aanwezig. Huisdieren zijn welkom, zolang ze aangelijnd zijn.

Caravanverhuur

Bij ons kunt u een ruime en volledig ingerichte caravan huren, ideaal voor twee personen. Indien gewenst is er ruimte voor een klein kind als derde of vierde gast.

De caravan beschikt over twee bedden en een toilet voor kleine behoeften. Voor overige voorzieningen kunt u gebruikmaken van de faciliteiten op de camping.

Aan de caravan is een ruime voortent bevestigd, uitgerust met een eettafel en vier stoelen, een extra koelkast, televisie en comfortabele stoelen met een buitentafel. De caravan bevindt zich centraal op onze camping.

Faciliteiten

Sanitair
3 complete douchegelegenheden met warmwatervoorziening
4 nette toiletten
2 overdekte gelegenheden met wastafels en warmwatervoorziening
3 overdekte gelegenheden met aanrecht, spoel- en afwasbakken en warmwatervoorziening
1 buitenvoorziening met spoel- en afwasbak en koud water
1 buitenkraan met koud water
1 stortmogelijkheid voor het chemische toilet

Overige faciliteiten
Mogelijkheid tot gratis gebruik van koelkast en vriezer
Fietsverhuur

Extra services
Wasmachine beschikbaar voor € 6,50 per was inclusief wasmiddel
Verhuur van heren- en damesfietsen voor € 7,50 per dag
Verhuur van een tandem voor € 15,– per dag

Internet / Wifi
Gratis wifi over de gehele camping