Veelgestelde vragen

Reserveringen & Betalingen

Voor grotere groepen en seizoensplaatsen vragen wij inderdaad een aanbetaling. Dit helpt ons om uw reservering te bevestigen en de plaats voor u te behouden.

U heeft de keuze! Zowel contante betalingen als pinnen zijn mogelijk bij ons. We willen het zo gemakkelijk mogelijk maken voor onze gasten om te betalen.

Op de camping kunt u inchecken vanaf 14:00 tot 20:00 uur (later in overleg mogelijk). Uitchecken is tot 12:00 uur. Indien u later wenst uit te checken, gelieve dit vooraf aan te geven. We rekenen dan een halve overnachting voor die dag.

Voor de B&B zijn de inchecktijden van 14:00 tot 20:00 uur (later in overleg mogelijk). Uitchecken is tot 12:00 uur.

Voor gegarandeerde beschikbaarheid is het verstandig om van tevoren te reserveren, maar ter plaatste een plek krijgen is ook mogelijk.

Voorzieningen

Op onze camping bieden we 6 ampère elektrische aansluitingen voor caravans, campers en tenten op het trekkersveld.

Ja, wij bieden gratis wifi aan op onze camping. U kunt dus gemakkelijk in contact blijven met het thuisfront of wat surfen op het internet tijdens uw verblijf bij ons.

Ja, wij hebben 3 douchegelegenheden en 4 toiletten beschikbaar.

Hoewel we geen oplaadpunten voor auto’s op de camping hebben, zijn er wel oplaadpunten in de nabije omgeving beschikbaar. U kunt dus gerust uw elektrische auto opladen tijdens uw verblijf bij ons.

Activiteiten

Op de camping zijn er diverse recreatieve voorzieningen zoals een Jeu des boules baan, een pingpongtafel, schommels en een wipwap.

In de omgeving vindt u het Kievitsveld en Bussloo, grote meren, evenals het zwembad De Sprenkelaar voor recreatief zwemmen.

Er zijn tal van prachtige fietsroutes in de omgeving. U kunt extra informatie vragen bij onze receptie.

In de buurt zijn er attracties zoals de Kroondomeinen van Paleis Het Loo, Apenheul en kinderpretpark de Julianatoren.

Op onze camping is het mogelijk om voor €7,50 per dag fietsen te huren.

Regels

Ja, honden zijn van harte welkom op onze camping, mits ze aangelijnd zijn. We willen een plezierige en veilige omgeving voor al onze gasten garanderen.

Na 22:00 uur dient het rustig te zijn op de camping.

In de nabijheid van ons huis is open vuur niet toegestaan vanwege het rietendak. Op onze camping is er een speciale vuurplaats op ons grote veld.