Nieuws

Open camingpdag

Op zaterdag 6 april 2024 doen wij mee aan de Open Camping Dag! De lente is begonnen en jij bent welkom! Tijdens deze feestelijke dag staat de koffie klaar, het gras is gemaaid en we vinden het leuk om kennis te maken. Er doen honderden campings mee. Samen openen we het kampeerseizoen!

Aanmelden is gratis, kijk voor deelnemende campings op www.opencampingdag.nl

SVR Campingbeurs 2024

De SVR Vakantiebeurs is een begrip: in januari en februari ontmoeten kampeerders en campinghouders elkaar op verschillende locaties in het land. Deze beurzen trekken elk weekend ruim tienduizend bezoekers. Campings presenteren hun mooie locatie en kampeerders vinden hun volgende vakantiebestemming!

  • Zaterdag 13 januari: Evenementenhal Hardenberg
  • Zaterdag 20 januari: Expo Houten
  • Zaterdag 3 februari: WTC Expo Leeuwarden
svr-beurzen-2024

Ons nieuwe avontuur is nu echt begonnen.

Chris en Marco zaten op een terras in Arnhem en dit mooie huis kwam voorbij op Funda. Het was van Marco al heel lang een wens om een eigen B&B te runnen. Nu kwam er een heel erg mooi huis te koop incl. B&B en een camping. Marco belde en stuurde een appje met een foto van het huis, Ivo en Bonita vonden het een mooi en goed plan. Gelijk diezelfde dag zijn wij, Ivo, Bonita Marco en Chris wezen kijken en we waren al snel verkocht. Gelijk om de tafel, hoe wat en waar. Nu is het dan zo ver, wij hebben een prachtige boerderij met camping en B&B. een droom die uitkomt.