Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Camping inchecktijden: 14:00 tot 20:00 uur
B&B inchecktijden: 14:00 tot 20:00 uur
Uitchecken: tot 12:00 uur

Locatie:
Kluinweg 6 
7341PC Beemte-Broekland

We hebben in totaal 25 staanplaatsen beschikbaar. Dit biedt een gezellige en intieme sfeer op onze camping.

Ja, honden zijn van harte welkom op onze camping, mits ze aangelijnd zijn. We willen een plezierige en veilige omgeving voor al onze gasten garanderen.

Ja, wij bieden gratis wifi aan op onze camping. U kunt dus gemakkelijk in contact blijven met het thuisfront of wat surfen op het internet tijdens uw verblijf bij ons.

Hoewel we doordeweeks geen ontbijtservice aanbieden, kunt u in het weekend genieten van onze heerlijke ontbijtopties in onze B&B. We streven ernaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, inclusief een smakelijk ontbijt om de dag goed te beginnen.

Hoewel we geen oplaadpunten voor auto’s op de camping hebben, zijn er wel oplaadpunten in de nabije omgeving beschikbaar. U kunt dus gerust uw elektrische auto opladen tijdens uw verblijf bij ons.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Bekijk hier de antwoorden op veelgestelde vragen voor handige informatie over uw verblijf bij Camping Bomhofshoeve.

Bedankt voor het invullen van ons contactformulier

Hartelijk dank voor het invullen van het contactformulier via onze website. Wij nemen uw vraag met zorg in behandeling en zullen binnen 2 dagen met een reactie komen. Deze ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres.